MOTORTREFFEN

Wat doen wij

Motortreffen


Elk jaar organiseren we een aantal meerdaagse motortreffen in binnen en buitenland. De eerste is in de maand mei en bij velen favoriet. Dit is waarschijnlijk vanwege de ongedwongen sfeer en de gunstige prijs. 

Het tweede motortreffen is in augustus of september.

Wil je ook mee, geef je dan tijdig op, vol=vol.

We zoeken een motorvriendelijk hotel uit waar je een kamer (één- of tweeper-soons) kan reserveren.

Je bent vrij om de tochten gezamenlijk of individueel te rijden. Als je een dag iets anders wilt doen ben je daar natuurlijk geheel vrij in.

Bij grote groepen wordt er gesplitst om alles goed bij elkaar te houden. Gesplitst wordt er ook als er wezenlijk verschil in rijvaardigheid is. Ons doel is om iedereen een fantastisch weekend te bezorgen.


Maatwerk


Als u met uw zakenrelaties, vrienden-groep of club één of meerdere dagen de mooiste routes wilt rijden, kunt u dat gerust aan ons overlaten. Wilt u voor uw zakenrelaties iets leuks doen? 

Als reisagent kunnen wij u adviseren of begeleiden. Of dit nu één dag is of meerdere, wij houden rekening met uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

MOTORGROEP PAMOR Indonesië


Deze enthousiaste motorgroep uit Indonesië hebben wij vijf dagen mogen begeleiden langs diverse hoofdsteden in Europa.

Onze motorroute-kennis beperkt zich niet alleen tot ons eigen land maar ook in België, Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië, Luxemburg, Italië en Noorwegen hebben wij al vele mooie tochten uitgezet.