MOTORTREFFEN

Over ons

Onbezorgt genieten

Elk jaar organiseren wij een aantal motortreffen met grote of minder grote groepen motorrijders waarvoor iedereen zich kan inschrijven, het maakt niet uit of je alleen, met partner of met meerdere personen bent. Je vindt gemakkelijk aansluiting omdat iedereen met hetzelfde bezig is, n.l. het genieten van het motorrijden en de omgeving. Wij zoeken voor jullie een motorvriendelijk hotel waar we een kamer voor je kunnen reseveren. We hebben routes voor je uitgezet die op eigen gelegenheid  of gezamenlijk kunt gaan rijden.


Aansprakelijkheid

2W2T is niet aansprakelijk voor enige schade die vóór, tijdens of na de reis ontstaat. 2W2T is evenmin aansprakelijk voor kennelijke fouten in de publicatie.
De motorreiziger rijdt voor eigen verantwoordelijkheid c.q. aansprakelijkheid en neemt zijn eigen beslissingen tijdens verkeerssituaties. De deelnemer dient in het bezit te zijn van de juiste papieren en beschikt over voldoende ervaring om met een motortoergroep mee te rijden.
Elke deelnemer dient de huisregels van het betreffende hotel te respecteren.


Tourguides

Onze tourguides zorgen ervoor dat u zich tijdens de rit nergens zorgen over hoeft te maken. Je kunt op eigen gelegenheid naar het hotel rijden of je kunt meerijden met onze tourguides. Er wordt dan vooraf een vertrekpunt afgesproken. 

Als u als groep zelf een hotel boekt en gebruikt wilt maken van onze tourguides dan wordt u als groep begeleidt van en naar de bestemmingen die vooraf met u besproken zijn. Als reisagent kunnen wij u adviseren en informeren. Wij maken voor u de routes op maat en kunnen voor reserveringen doen.